Dwaalspoor Houttuinen Dordtse December Dagen 2021 (2)

De Dordtse December Dagen laten je ultiem genieten tijdens de kerstperiode in de Dordtse binnenstad. Volg de Dordtse December Dagen ook op facebook en instagram. Deze website geeft je een terugblik op de afgelopen editie.

Genieten op zijn Dordts doen we juist in december volop. Lekker uit eten bij de Dordtse horeca, shoppen voor cadeaus en veel lichtjes zorgen voor gezelligheid en sfeer in deze donkere dagen. Dit jaar pakken we extra uit en is de Dordtse binnenstad een cadeau op zich. Zowel binnen in de winkels als in diverse leuke etalages.

Denk aan sfeervolle (winkel)straten met prachtige verlichting, de Dwaalspoor wandelroute, diverse activiteiten voor het hele gezin en niet te vergeten alle gezellige kerstbomen die verspreid in de binnenstad staan. Natuurlijk heb je bij alle winkels de hele decembermaand de tijd om rustig je kerstcadeaus uit te zoeken.

Het is echt de moeite waard om meerdere keren te komen, er is een volle agenda en dus veel te beleven. Geen avond is hetzelfde tijdens de Dordtse December Dagen!

Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Steun het goede doel: Nationaal Fonds Kinderhulp
Beleef de decembermagie vanaf het water
Ontdek wat er nog meer te doen is