Dwaalspoor Houttuinen Dordtse December Dagen 2021 (2)
Inpakservice Dordtse December Dagen 2021 (7)

Nationaal Fonds Kinderhulp helpt!

Ieder kind verdient een jeugd zonder zorgen, Nationaal Fonds Kinderhulp helpt onvoorwaardelijk. Tijdens de Dordtse December Dagen staat dit goede doel centraal en kun je hier een bijdrage aan leveren. Want wat is een mooiere kerstgedachte dan het steunen van kinderen die leven in armoede? Door de armoede lopen de kinderen vaak een achterstand op, er is geen geld voor leesboeken of dagjes weg naar een musea. Doormiddel van donateurs, sponsoren en partners helpt Nationaal Fonds Kinderhulp de kinderen aan schoolmaterialen, fietsen, zwemlessen, cadeaus in de decembermaanden en dagjes uit.

Bij de inpakservices, waar je gratis je kerstinkopen omtovert tot prachtig ingepakte cadeaus, is er de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit kan ter plekke door de QR code te scannen die bij de inpaklocaties beschikbaar is. Help jij mee? Je kunt ook direct hier doneren:

Doneer nu!

Scrooge Live is terug

Het live televisiespektakel Scrooge Live is opnieuw in Dordrecht. Ook Omroep MAX en Nationaal Fonds Kinderhulp slaan de handen ineen in de strijd tegen kinderarmoede met als doel, de echte kerstboodschap beleven. Het doel van de uitzending is om het probleem aan de kaak te stellen en zoveel mogelijk geld op te halen voor deze kinderen.

Sfeervol winkelen in de gezellige binnenstad
Tover kerstinkopen gratis om tot prachtige cadeaus
Ontdek de ‘Verhalen van Dwaalspoor’ met gids
Ontdek wat er nog meer te doen is