Cast SCROOGE LIVE 2022

Kick-off Dordtse December Dagen

Op zondagavond 11 december trappen we af met Scrooge Live, rond 20.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1. De musical staat natuurlijk in het teken van Kerst, en er is ook aandacht voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Tijdens de Dordtse December Dagen staat dit goede doel centraal en kan men een bijdrage leveren. Want wat is een mooiere kerstgedachte dan het steunen van kinderen die leven in armoede? Bij de inpakservices, waar je gratis je kerstinkopen omtovert tot prachtig ingepakte cadeaus, is er de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit kan ter plekke door de QR code te scannen die bij de inpaklocaties beschikbaar is. Of je kunt doneren via de website van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Dordrecht als decor

Na twee succesvolle edities strijkt de productie van Scrooge Live opnieuw neer in Dordrecht. De historische stad met haar prachtige oude centrum leent zich perfect voor dit evenement. In de livevertolking van ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens zijn onder andere André van Duin, Tineke Schouten, Angela Groothuizen, Paul Groot en Owen Schumacher te zien. Door de sterrencast wordt Scrooge naar een bijzonder live en hedendaags televisiespektakel vertaald, op basis van een script dat is geschreven door Paul Groot en producent Mediawater. Een muzikale speelfilm met een eigentijdse twist vol nieuwe arrangementen van passende kerstnummers en internationale hits, opgevoerd tegen het schilderachtige decor van de historische binnenstad van Dordrecht. Kijken jullie mee zondagavond 11 december?

Benieuwd wat er tijdens de Dordtse December Dagen nog meer te doen is? Klik dan hier voor de agenda en ga voor een handig plattegrond naar:

Plattegrond Dordtse December Dagen
Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Ontdek wat er nog meer te doen is
Steun het goede doel: Nationaal Fonds Kinderhulp
Sfeervol winkelen in de gezellige binnenstad