High Five Foundation Dordrecht logo
High Five Foundation Dordrecht

Doneer direct aan de High Five Foundation

Dordts goed doel
Vol verwachting klopt ons hart. Maar wat als een schoen ongevuld blijft, onder de kerstboom geen cadeautjes liggen en een verjaardag niet gevierd kan worden? Voor veel Dordtse kinderen is dit de keiharde realiteit. Voor Judith Holster de reden om zes jaar geleden de High Five Foundation op te richten.

De High Five Foundation is er voor Dordtse kinderen van 4 t/m 16 jaar, van wie de ouders zijn aangesloten bij de Voedselbank: een moeilijke situatie, waar je als kind niets aan kan doen.

Doe mee, doneer en laat je kerstwens achter!
Ook jij kunt een financiële bijdrage doen en daarmee Dordtse kinderen die opgroeien in armoede een mooie belevenis geven. Dit kan direct op deze pagina, bij de wensboom op de Visbrug of via een QR-code die op de plattegrond van Dwaalspoor staat. Als je een donatie doet kan je ook je kerstwens achterlaten met de #wensboomdordrecht, deze vertonen we dan op het beeldscherm naast de wensboom.

Elke bijdrage, groot of klein, is van harte welkom. De opbrengst van deze donaties is bestemd voor een uitstapje naar de Winter Efteling op zaterdag 29 januari. Help jij ook mee?

 

Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Steun het goede doel: High Five Foundation
Click & Collect bij Dordtse ondernemers