Doneer aan de Dordtse kinderen!

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede. En deze bikkels zijn vrij veel gewend: ze weten dat een dagje uit of een fiets om met vrienden mee naar school te kunnen fietsen er niet in zit. Helaas geldt dat ook vaak voor een paar passende schoenen, een nieuwe spijkerbroek of een warme winterjas. Helaas is dat in Dordrecht ook het geval. Laten we daar samen wat aan doen deze koude maand. Geef ze warmte! Doneer aan Kinderhulp en draag bij aan een warme start voor deze Dordtse kinderen in het nieuwe jaar.

Met jouw donatie kunnen we kinderen die in Dordrecht opgroeien in armoede helpen. Met bijvoorbeeld een keer een zorgeloos dagje uit, een eenvoudige laptop voor school of een op-jezelf-woon-pakket om zelfstandig(er) te kunnen gaan wonen. Elke bijdrage, klein of groot, is dus meer dan welkom!

Je kunt op deze pagina het aantal donaties volgen of neem een kijkje op de Visbrug. Hier staat een speciale Kerstboom die aan de hand van het aantal donaties steeds meer aanlicht. Op kerstavond hopen we de piek bereikt te hebben

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.