Dwaalspoor Stadhuis Dordtse December Dagen 2021 (3)

9 december t/m 8 januari

Sfeervol genieten in de Dordtse binnenstad
Dwaalspoor Houttuinen Dordtse December Dagen 2021 (2)

Ook dit jaar vinden in Dordrecht de Dordtse December Dagen plaats, van 9 december tot en met 8 januari is het genieten in het centrum van de stad. Met de kick-off van Scrooge Live op 11 december  wordt het genieten in de decembermaand. Volg de Dordtse December Dagen op facebook en instagram om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven!

Genieten op zijn Dordts doen we juist in december volop. Lekker uit eten bij de Dordtse horeca, shoppen voor cadeaus en veel lichtjes zorgen voor gezelligheid en sfeer in deze donkere dagen. Dit jaar pakken we extra uit en is de Dordtse binnenstad een cadeau op zich. Zowel binnen in de winkels als buiten op straat.

Denk aan sfeervolle (winkel)straten met prachtige verlichting, de Dwaalspoor wandelroute (alle dagen behalve 25 en 31 december!), diverse activiteiten voor het hele gezin en niet te vergeten alle gezellige kerstbomen die verspreidt in de binnenstad staan. Natuurlijk heb je bij alle winkels de hele decembermaand de tijd om rustig je kerstcadeaus uit te zoeken. Heb je iets moois gevonden? Laat het gratis omtoveren tot een topcadeau bij één van de gratis inpaklocaties. Dit jaar beleef je de decembermagie ook weer vanaf het water met de avondvaarten.

Het is echt de moeite waard om meerdere keren te komen, er is een volle agenda en dus veel te beleven. Geen avond is hetzelfde tijdens de Dordtse December Dagen!

Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Tover kerstinkopen gratis om tot prachtige cadeaus
Beleef de decembermagie vanaf het water
Laat je verrassen door Dordtse ondernemers