Dwaalspoor Lange Ijzeren Brug Dordtse December Dagen 2021 (1)

Ontdek highlights

Dwaalspoor mét stadsgids!
Dwaalspoor Damiatebrug brugwachtershuisje Dordtse December Dagen 2021 (1)
Winkelen dames december winter kerstetalage Dordrecht
Met 14 dagen en 3 tijdstippen per dag was de wandeling langs Dwaalspoor een groot succes. Tot volgend jaar!
Verhalen achter Dwaalspoor

Dwaalspoor is één van de hoogtepunten tijdens de Dordtse Decemberdagen. Ben je nieuwsgierig naar de verhalen achter de lichtkunstprojecties? Boek dan een stadswandeling met gids langs de verhalen van het Dwaalspoor.

De stadsgidsen nemen je tijdens deze (avond)wandelingen mee door de historische binnenstad van Dordrecht die op diverse plekken prachtig uitgelicht wordt. Beleef de rijke historie van de stad in het donker, ontdek duistere verhalen, romantische gebeurtenissen en spannende legendes uit vervlogen tijden. Tijdens de Dordtse Decemberdagen is de historische binnenstad sfeervoller dan ooit.

Tijdens de verrassende stadswandeling hoor en zie je meer van de Dwaalspoor-route. Verwacht niet alleen feitjes of jaartallen, maar een boeiende ontdekkingstocht vol verborgen verhalen met een enthousiaste gids. De wandeling duurt ongeveer een uur.

Als je een privé-tour (vanaf 8 personen) wilt boeken inclusief rondvaart en hapjes en drankjes dan kun je hier terecht.

De stadswandelingen langs het Dwaalspoor zijn een samenwerking tussen VVV Dordrecht, Gilde Dordrecht en Ontdek Dordrecht.

Data, tijden en prijzen

De kosten zijn € 5,- per persoon, de wandelingen starten dagelijks (m.u.v. 1e Kerstdag) om 17:00, 19:00 en 21:00 uur bij het standbeeld van Ary Scheffer op het Scheffersplein.

Ervaar
decembersfeer vanaf het water
Sfeervol winkelen in gezellige binnenstad
Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Ontdek wat er nog
meer te doen is
in de stad