Veelgestelde vragen

Hier kun je terecht voor al je vragen omtrent de Dordtse Decemberdagen. Opgedeeld in diverse categorieën zodat je gericht kunt kijken of jouw vraag ertussen staat. Staat je vraag er niet tussen? Ga dan naar de contactpagina, vul het contactformulier in onderaan de pagina en we geven zo spoedig mogelijk antwoord op je vraag!


Algemene vragen
Ja, de folder is vanaf vrijdag 8 december af te halen bij VVV Dordrecht (Spuiboulevard 99 – Let op: alleen tijdens openingstijden VVV) en bij diverse horeca en winkeliers tijdens het evenement. De folder is ook als download beschikbaar.
Ja, de Dordtse Decemberdagen is een gratis toegankelijk evenement.
Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.
De (avond)rondvaarten worden verzorgd door het Klein Schippersgilde. Voor meer informatie klik hier.
Je komt ze vanzelf tegen in het kernwinkelgebied tijdens het shoppen op 16 & 17 december en van 22 t/m 24 december.
Voor meer informatie over route en parkeren, ga naar ‘Praktische informatie’.

Dwaalspoor
Het Dwaalspoor is van 15 t/m 30 december (met uitzondering van 25 december).
Het Dwaalspoor is in de avond van 17.00 – 22.00 uur.
Hoewel de locaties genummerd zijn is er geen vaste route, je kunt starten en eindigen waar je wilt, de route duurt ongeveer 1,5 uur. Klik hier voor een handige plattegrond met de route van Dwaalspoor.
Ja, de route is rolstoeltoegankelijk.
Er is een openbaar toilet te vinden op de Grote Markt, voor meer opties download de app HogeNood. Hier staan meerdere toiletopties in aangegeven.
Op het speciaal ingerichte Winterplein (van 26 t/m 30 december van 17.00 – 22.00 uur) geniet je van diverse producten van Dordtse ondernemers. Natuurlijk is de horeca in de rest van de stad ook open op diverse dagen.
Organisatie
De organisatie is een samenwerking tussen de gemeente Dordrecht, POBD en Dordrecht Marketing & Partners.

Staat je vraag er niet tussen? Ga dan naar de contactpagina, vul het contactformulier in onderaan de pagina en we geven zo spoedig mogelijk antwoord op je vraag!