Hier kun je terecht voor al je vragen omtrent de Dordtse December Dagen. Opgedeeld in diverse categorieën zodat je gericht kunt kijken of jou vraag ertussen staat. Staat je vraag er niet tussen? Ga dan naar de contactpagina, vul het contactformulier in onderaan de pagina en we geven zo spoedig mogelijk antwoord op je vraag!


Algemene vragen

Jazeker! Je kunt de plattegrond hier bekijken.
Ja, de folder is af te halen bij VVV Dordrecht (Spuiboulevard 99 – Let op: alleen tijdens openingstijden VVV), in de houten chalets van de Winterpleinen (van 9 t/m 18 december van 17.30 – 22.00 uur) en bij diverse horeca.
Ja, de Dordtse December Dagen is een gratis toegankelijk evenement.
Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.
De avondvaarten worden verzorgt door het Klein Schippersgilde. Voor meer informatie klik hier.
Je komt ze vanzelf tegen in het kernwinkelgebied tijdens het shoppen.
Voor meer informatie over route en parkeren, ga naar ‘Praktische informatie’.


Dwaalspoor

Het Dwaalspoor is van 9 december tot en met 8 januari (met uitzondering van 25 en 31 december).
Het Dwaalspoor is iedere avond van 17.00 – 22.00 uur.
Hoewel de panden genummerd zijn is er geen vaste route, je kan starten en eindigen waar je wilt, de route duurt ongeveer 1,5 uur. Klik hier voor een handige plattegrond met de route van Dwaalspoor.
Er is een openbaar toilet te vinden op de Grote Markt, voor meer opties download de app HogeNood. Hier staan meerdere toiletopties in aangegeven.
Op de speciaal ingerichte Winterpleinen (van 9 t/m 18 december van 17.30 – 22.00 uur) geniet je van diverse producten van Dordtse ondernemers. Natuurlijk is de horeca in de rest van de stad ook open op diverse dagen.
Je kunt de plattegrond van Dwaalspoor hier bekijken.

Organisatie

De organisatie is een samenwerking tussen de gemeente Dordrecht, POBD en Dordrecht Marketing & Partners.

Staat je vraag er niet tussen? Ga dan naar de contactpagina, vul het contactformulier in onderaan de pagina en we geven zo spoedig mogelijk antwoord op je vraag!