Hier kun je terecht voor al je vragen omtrent de Dordtse December Dagen. Opgedeeld in diverse categorieën zodat je gericht kunt kijken of jou vraag ertussen staat. Staat je vraag er niet tussen? Ga dan naar de contactpagina, vul het contactformulier in onderaan de pagina en we geven zo spoedig mogelijk antwoord op je vraag!


Algemene vragen

Helaas kunnen er dit jaar geen avondvaarten plaatsvinden door de huidige corona maatregelen. Ga voor meer informatie en vragen over tickets etc. naar www.si-barone.nl.
Jazeker, de Dordtse December Dagen is een gratis toegankelijk evenement.
Nee, helaas is er dit jaar geen Kerstmarkt, i.v.m. de huidige corona omstandigheden is dit niet mogelijk.


Dwaalspoor

Het Dwaalspoor is iedere avond (m.u.v. 24, 25 en 31 december) van 17.00 – 22.00 uur.
Hoewel de panden genummerd zijn is er geen vaste route, je kan starten en eindigen waar je wilt, de route duurt ongeveer 1,5 uur . Je kan het dus ook over meerdere dagen spreiden.
Er is een openbaar toilet te vinden op de Grote Markt.
Vanuit de organisatie van de Dordtse December Dagen wordt dit niet geregeld, de horeca langs de route mag, binnen de mogelijkheden van de corona maatregelen, wel hapjes en drankjes verkopen.
De oplossing is: veilige haven.

Organisatie

De organisatie is een samenwerking tussen de gemeente Dordrecht, POBD en Dordrecht Marketing & Partners.

Staat je vraag er niet tussen? Ga dan naar de contactpagina, vul het contactformulier in onderaan de pagina en we geven zo spoedig mogelijk antwoord op je vraag!