Winkelen Dordtse December Dagen 2021 (3)
Visbrug wensboom Bibliotheek Gulden Os Dordtse December Dagen 2021

De Dordtse December Dagen vinden plaats van 9 december tot en met 8 januari in de Dordtse binnenstad. Er is een volle agenda en dus veel te beleven! Kom je ook genieten van de Dordtse decembermagie?

Bereikbaarheid centrum Dordrecht
Het centrum is het gemakkelijkst te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Zeker met de te verwachten drukte is dit aan te raden. Maar daarnaast heeft de gemeente Dordrecht voorzien in extra parkeermogelijkheden buiten het centrum. Kom je met de auto en wil je de drukte vermijden? Parkeer je auto dan gratis op het Parkeerterrein Weeskinderendijk. Er rijdt op zaterdagen van 10.00 tot 18.00 uur een gratis pendelbus naar de binnenstad, halte centrum aan de Johan de Wittstraat. T/m 18 december rijdt de bus ook op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Ook is het mogelijk om voor maximaal €3,- te parkeren in Parkeergarage Energiehuis. Vanaf hier rijdt er t/m 18 december, op zaterdag en zondag, een pendelbus naar het centrum. De bussen rijden ook op zaterdag 24 en 31 december van 10.00 tot 18.00 uur. De bus stopt in het centrum bij de halte Vrieseplein.

Daarnaast kun je ook parkeren in één van de andere parkeergarages in het centrum, maar houdt rekening met drukte op zaterdag en zondag.

Sanitaire stop?
Moet je tijdens Dwaalspoor of tijdens andere activiteiten naar het toilet? Er is een openbaar toilet te vinden op de Grote Markt, voor meer opties download de app HogeNood. Hier staan meerdere toiletmogelijkheden in aangegeven.

Heb je een een andere vraag? Kijk dan op de pagina veelgestelde vragen, misschien staat je vraag hier al tussen!

Plattegrond Dordtse December Dagen

Klik hier voor de disclaimer.

Ontdek wat er nog meer te doen is
Sfeervol winkelen in de gezellige binnenstad
Steun het goede doel: Nationaal Fonds Kinderhulp
Tover kerstinkopen gratis om tot prachtige cadeaus