Dwaalspoor Grotekerksbuurt Stadhuis Dordtse December Dagen 2021

Praktische informatie

Winkelen Dordtse December Dagen 2021 (3)
Visbrug wensboom Bibliotheek Gulden Os Dordtse December Dagen 2021

De Dordtse Decemberdagen vinden plaats van 15 t/m 31 december in de Dordtse binnenstad. Er is een volle agenda en dus veel te beleven! Kom je ook genieten van de Dordtse decembersfeer?

Goed bereikbare binnenstad

Het centrum is het gemakkelijkst te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Zeker met de te verwachten drukte is dit aan te raden. Wie in het weekend met de auto naar de binnenstad komt, parkeert het voordeligst aan de rand van de stad. Parkeren in parkeergarage Energiehuis kost dan maximaal € 3,00. Parkeerterrein Weeskinderendijk is een gratis parkeerterrein. Vanaf beide parkeerplekken rijdt een gratis pendelbus op zaterdag en zondag. De actie geldt tot en met zondag 24 december.

De gratis pendelbussen rijden op zaterdag tussen 10.00 – 17.30 uur en op zondag van 12.00 – 17.30 uur op en neer. De pendelbus vanaf parkeerterrein Weeskinderendijk stopt bij het busstation aan de Johan de Wittstraat. Vanaf Energiehuis stopt de pendelbus bij de kruising van de Museumstraat en Kolfstraat. De binnenstad is vanaf beide parkeermogelijkheden ook goed lopend te bereiken (ongeveer 15 à 20 minuten wandelen).

Daarnaast kun je ook parkeren in één van de andere parkeergarages in het centrum, maar houdt rekening met drukte op zaterdag en zondag.

Sanitaire stop?

Moet je tijdens Dwaalspoor of tijdens andere activiteiten naar het toilet? Er is een openbaar toilet te vinden op de Grote Markt, voor meer opties download de app HogeNood. Hier staan meerdere toiletmogelijkheden in aangegeven.

Heb je een een andere vraag? Kijk dan op de pagina veelgestelde vragen, misschien staat je vraag hier al tussen!

Klik hier voor de disclaimer.

Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Ontdek wat er nog
meer te doen is
in de stad
Tover kerstinkopen gratis om tot prachtige cadeaus
Sfeervol winkelen in de gezellige binnenstad