Entertainment muziek theater Dordtse December Dagen 2021 (2)

Agenda

Fotoframe Houttuinen Nieuwe Haven Dordtse December Dagen Dordrecht 2022 15 t/m 30 dec.
Fotoframe

Met dit leuke fotoframe naast de giraffe op de Houttuinen maak je de leukste blijvende herinneringen. Vergeet ons niet taggen @dordtsedecemberdagen!

Sing-a-long Stadhuisplein Stadhuis Dordtse Decemberdagen Dordrecht (1) 15 en 16 dec.
Sing-a-long

Zing samen met je vrienden en familie mee met dé kerstklassiekers op het Stadhuisplein tijdens de Sing-a-long. Op vrijdag- en zaterdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Groterkerksbuurt decemberdagen 16 en 17 dec.
Decembermarkt

De Decembermarkt is een intieme, gezellige markt op de Grotekerksbuurt. Zaterdag 16 december van 10.00 tot 22.00 uur en zondag 17 december van 12.00 tot 20.00 uur.

16, 17, 22, 23 & 24 dec.
Straatentertainment

De Dordtse binnenstad is extra gezellig door een divers aanbod aan straattheater. Er is muziek, theater en kunst voor iedereen! Je komt ze vanzelf tegen tijdens het shoppen.

31 december
Vuurwerkshow

Kom tijdens de jaarwisseling om 24.00 uur naar de spectaculaire vuurwerkshow op het drierivierenpunt. Insider tip: op de Merwekade en het Groothoofd heb je het beste plekje!

Beleef december in Dordrecht tijdens Dordtse Decemberdagen

Bekijk hier binnen het overzicht van alles wat er te doen is tijdens de Dordtse Decemberdagen van 15 t/m 31 december. Er is volop gezelligheid in de Dordtse binnenstad bij alle winkels en horeca. Ga met het hele gezin op pad, plan een avondje met vrienden en vriendinnen of neem opa en oma mee voor een avondje Dwaalspoor!

Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Beleef verhalen van Dwaalspoor met stadsgids
Ervaar
decembersfeer vanaf het water
Sfeervol winkelen in gezellige binnenstad