Winkelen Dordtse December Dagen 2021 (4)

Shop ’till you drop!
Tijdens de Dordtse December Dagen is de Dordtse binnenstad een cadeau op zich, zowel in de winkels als daarbuiten. Een compleet cadeau met mooie versiering en gezellige lichtjes. Lekker eten bij de horeca en op de Winterpleinen, sfeervol shoppen voor cadeaus, kerstbomen verspreid door de binnenstad, feestelijke (interactieve) etalages en veel lichtjes zorgen voor sfeer en gezelligheid in deze donkere dagen. In de weekenden is er extra gezelligheid in het centrum te vinden. Je loopt ze vanzelf tegen het lijf tijdens je shopavontuur: diverse straatmuzikanten en prachtig straattheater (op 10 & 11 en 16 t/m 18 december). Er is natuurlijk nog veel meer te doen tijdens de hele periode. Ga snel naar de agenda en kijk wat er allemaal te doen is.

Op zoek naar kerstcadeaus
De straten zijn prachtige verlicht, dus extra leuk om lekker te shoppen voor kerstcadeaus. Ook in sommige etalages kun je op magisch avontuur met Rudi het Dordtse rendier!
Bij alle winkels heb je de hele maand de tijd om op je gemak cadeaus uit te zoeken. Heb je iets moois gevonden? Laat het gratis omtoveren tot een topcadeau bij één van de gratis inpaklocaties.

Heb je nog geen idee wat je onder de boom aan je geliefde wilt geven? Doe Dordrecht Kado, dé lokale cadeaubon van Dordrecht. Een écht Dordts cadeau die je kunt besteden bij meer dan 100 Dordtse winkels, culturele uitjes en horeca. Een origineel geschenk voor iemand die je liefhebt én een mooi gebaar naar de lokale ondernemers. In de stad is er tijdens de Dordtse December Dagen een échte Doe Dordrecht Kadowinkel gevestigd op de Vriesestraat 79. Kom langs en maak kans op mooie prijzen!

Plattegrond Dordtse December Dagen
Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Tover kerstinkopen gratis om tot prachtige cadeaus
Ontdek de ‘Verhalen van Dwaalspoor’ met gids
Steun het goede doel: Nationaal Fonds Kinderhulp