inpakservice kerst cadeaus
Inpakservice cadeaus onder kerstboom

Ook online winkelen bij je Dordtse lievelingswinkel!

Helaas is het door de lockdown niet meer mogelijk om ‘echt’ te winkelen in de Dordtse binnenstad. Maar heel veel lokale ondernemers hebben online webshops. Is dit niet het geval, bel of mail naar je favoriete winkel of ze het beoogde cadeau op voorraad hebben, zodat je het af kunt halen. Veel winkeliers en ook horeca hebben in deze periode speciale acties, op indordrecht.nl staan alle acties in een overzicht.

Doe Dordrecht Kado
Natuurlijk zijn er ook een aantal elementen die nog door gaan tijdens de Dordtse December Dagen. De straten zijn prachtige verlicht, je kunt lekker wandelen tijdens Dwaalspoor en niet te vergeten de megagrote wensboom op de Visbrug. Blijf verder de lokale ondernemers steunen door je cadeaus (online) in Dordrecht te kopen. Maar heb je nou nog geen idee wat je je geliefde wilt geven? Doe Dordrecht Kado, een geschenk uit de stad! Dit is de nieuwe lokale cadeaubon van Dordrecht. Een écht Dordts cadeau die je kunt besteden bij al meer dan 100 Dordtse winkels, culturele uitjes en horeca. Een origineel geschenk voor iemand die je liefhebt én een mooi gebaar naar de lokale ondernemers.

Dordrecht pakt uit met de mooiste kerstetalages

De winkeliers van de binnenstad pakken dit jaar extra uit met de versiering van hun etalage tijdens de Dordtse December Dagen. Zo is het ook bij een wandeling in de stad of tijdens het afhalen van je bestelling extra sfeervol. De etalages brengen zo nog meer warmte, sfeer en vrolijkheid in de Dordtse straten, dat is wat we in deze tijden goed kunnen gebruiken. De mooiste en meest creatieve etalage wint een prijs. Iedereen mag stemmen op zijn of haar favoriet.

Stem mee
Iedereen  kan stemmen op de mooiste etalage. Stem hier op jouw favoriete kerstetalage! Daarnaast is er een jury op zoek gegaan naar de ondernemer die het meest creatief met zijn of haar ruimte, middelen en ideeën is omgegaan. Een aantrekkelijke en feestelijke etalage maken kan altijd en is leuk voor iedereen, zo is het bij een wandeling in de Dordtse binnenstad nóg gezelliger!

Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Steun het goede doel: High Five Foundation
Click & Collect bij Dordtse ondernemers