Winkelen dames december winter kerstetalage Dordrecht

Sfeervol winkelen

bij Dordtse ondernemers
Winkelen Dordtse December Dagen 2021 (4)
Shop ’till you drop!

Tijdens de Dordtse Decemberdagen is de Dordtse binnenstad een cadeau op zich, zowel in de winkels als daarbuiten, met mooie versieringen en gezellige lichtjes. Lekker eten bij de horeca en op het Winterplein in de tuin van de Grote Kerk van 26 t/m 30 december. Sfeervol shoppen voor cadeaus, kerstbomen verspreid door de binnenstad, feestelijke uitziende etalages en veel lichtjes zorgen voor sfeer en gezelligheid in deze donkere dagen.

Er is natuurlijk nog veel meer te doen tijdens de hele periode. Ga snel naar de agenda en kijk wat er allemaal te doen is.

Prachtig ingepakte cadeaus voor onder je kerstboom

Bij alle winkels heb je de hele maand de tijd om op je gemak cadeaus uit te zoeken. Heb je iets moois gevonden? Laat het op 23 en 24 december gratis omtoveren tot een topcadeau bij de gratis inpakservice in de FC Dordrecht Store aan het Achterom. De inpakservice wordt aangeboden door de winkeliers van het Achterom en is op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 december geopend. Op alle dagen is de inpakservice open van 13.00 tot 17.00 uur.

Extra openingstijden

Er zijn diverse winkels extra geopend in de decembermaand. We adviseren wel om altijd je favoriete winkel even te bellen of ze open zijn. De extra winkeltijden zijn:

  • Donderdag 14 december open tot 21:00 uur
  • Vrijdag 15 december open tot 19:00 uur
  • Zaterdag 16 december open tot 19:00 uur
  • Donderdag 21 december open tot 21:00 uur
  • Vrijdag 22 december open tot 21:00 uur
  • Zaterdag 23 december open tot 17:00 uur
Ervaar
decembersfeer vanaf het water
Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Beleef verhalen van Dwaalspoor met stadsgids
Ontdek wat er nog
meer te doen is
in de stad