Ode aan het Landschap

in het Hof van Nederland
Het Hof van Nederland prachtig uitgelicht

Op het prachtige Hof van Nederland, ontstaat tijdens de Dordtse Decemberdagen een romantisch lichtkunstwerk. Van 15 t/m 7 januari kun je genieten van een betoverend spektakel van licht, natuur en muziek.Het lichtkunstwerk van Beeldjutters draait om fabelachtige beelden van bomen, natuurlijke landschappen en stadsomgevingen en het uitlichten van details in het bewegend bos. De bewegende bomen zoeken hun weg naar vrijheid tussen de bouwwerken van de mens. Ze groeien over daken en dwars door de straten. Hoe kunnen we de natuur meer vrijheid geven in onze stad? Waan je door het bewegende bos en ga op zoek naar de juiste balans.

Ode aan het Landschap is een mooie coproductie van het Hof van Nederland, Bewegend Bos, Iventors op initiatief van de KUNSTKERK. Het project wordt ondersteund door de organisatie van de Dordtse Decemberdagen

Tip:  Vervolg je wandeling via de Kloostertuin naar de KUNSTKERK en ontdek de bijzondere expositie LUCID. De KUNSTKERK is deze periode ook dagelijks geopend van 17:00 tot 22:00 (m.u.v. 24 en 25 december).