Winterpleinen Grotekerkstuin Dordtse December Dagen Dordrecht 2022 (3)

Winterplein tuin Grote Kerk

vol met Dordtse gezelligheid!
Winterpleinen Grotekerkstuin Dordtse December Dagen Dordrecht 2022 (1)
We willen alle bezoekers bedanken voor de gezelligheid. Tot volgend jaar!
Winterse gezelligheid bij Grote Kerk

Op zaterdag 30 december zijn de horecachalets op het winterplein eerder geopend (variërend tussen 12.00-15.00). De live-muziek en kindercarrousel starten een uur eerder, om 16.00. Het winterplein is geopend deze laatste dag open tot 22.00 uur.

Trakteer jezelf op lekkers van echt Dordtse makelij uit alle knusse houten chalets die op het Winterplein staan. Kies voor een warm drankje of trakteer jezelf op een lekker Dordts hapje. Onder andere Wijnhuis 167, Café Scheffers, Het Magazijn, Koen’s Brood en Visser’s Poffertjes zijn aanwezig.

Podium met live muziek

Er is ook een intiem podium met de Grote Kerk als achtergrond. Er is dagelijks live muziek met wisselende optredens van: DJ Blue Flamingo,  Barnyart Tea, Light up your Banjo, Winkel van Zinkel en Backyard Roses.

Nostalgische draaimolen

Op het Winterplein is het ook met kids leuk. In de tuin van Grote Kerk staat een nostalgische draaimolen. Alle kids kunnen gratis een rondje maken, dus dubbel feest! Gezellige picknicktafels, een klein podium met muzikaal entertainment, wat lekkers erbij en het vermaak voor de kids maken het een extra leuk uitstapje tijdens de Dordtse Decemberdagen.

De verlichte kerstbomen op het Winterplein (en de Decembermarkt) worden dit jaar mede mogelijk gemaakt door De Biesbosch Gijsbers Groep B.V.

Laat je verrassen door diverse Dordtse ondernemers. De sfeervolle (winkel)straten met prachtige verlichting, diverse activiteiten voor het hele gezin en niet te vergeten alle gezellige kerstbomen verspreid door de binnenstad maken het geheel af.

Bekijk de plattegrond
Ontdek wat er nog
meer te doen is
in de stad
Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Ervaar
decembersfeer vanaf het water
Sfeervol winkelen in gezellige binnenstad