Winterpleinen Grotekerkstuin Dordtse December Dagen Dordrecht 2022 (3)

Winterplein tuin Grote Kerk

vol met Dordtse gezelligheid!
Winterpleinen Grotekerkstuin Dordtse December Dagen Dordrecht 2022 (1)
Winterse gezelligheid bij Grote Kerk

Sfeervolle (winkel)straten met prachtige verlichting, diverse activiteiten voor het hele gezin en niet te vergeten alle gezellige kerstbomen verspreid door de binnenstad maken het geheel af tijdens de Dordtse Decemberdagen. Bezoek ook het gezellige Winterplein in de tuin van de Grote Kerk van 26 t/m 30 december en laat je verrassen door diverse Dordtse ondernemers. Trakteer jezelf op lekkers van echt Dordtse makelij uit alle knusse houten chalets die op het Winterplein staan. Kies voor een warm drankje of trakteer jezelf op een lekker Dordts hapje. Dagelijks geopend van 17.00 tot 22.00 uur.

Nostalgische draaimolen

Op het Winterplein is het ook met kids leuk. In de tuin van Grote Kerk staat een nostalgische draaimolen. Alle kids kunnen gratis een rondje maken, dus dubbel feest! Gezellige picknicktafels, een klein podium met muzikaal entertainment, wat lekkers erbij en het vermaak voor de kids maken het een extra leuk uitstapje tijdens de Dordtse Decemberdagen.

Als Dordtse ondernemer deelnemen?

Ben jij Dordtse ondernemer en wil je in de één van de houten chalets je product verkopen? Dat kan! Klik op onderstaande button voor meer informatie:

Verhuurmogelijkheden houten chalets
Ontdek wat er nog
meer te doen is
in de stad
Maak een mooie lichtjeswandeling in de avond
Ervaar
decembersfeer vanaf het water
Sfeervol winkelen in gezellige binnenstad